Frigo Kvarner

O nama

Tvrtka FRIGO KVARNER d. o. o. sa radom je počela 2017. godine, te se od tada bavi prodajom, montažom i servisom klima uređaja. Pored toga, djelatnost poduzeća obuhvaća izvođenje instalacija podnog grijanja te prodajom i ugradnjom dizalica toplina. Materijale koje koristimo su kvalitetni, a suvremeni strojevi i alati te suradnja s renomiranim proizvođačima opreme jamče besprijekorno izvedene radove.

Cilj tvrtke FRIGO KVARNER je prvenstveno kvalitetna usluga i zadovoljstvo korisnika. Za naše klijente se uvijek trudimo ostvariti ono najbolje. Nastojimo da ispunimo želje i očekivanja naših korisnika. Prije svega uspostavljamo prijatnu i profesionalnu suradnju sa korisnicima. Težimo da ostvarimo povjerenje i ugled na temelju poštenja i profesionalnosti u navedenim djelatnostima. Korektnim odnosom prema svakom našem klijentu želimo stvoriti prepoznatljiv i poželjan stil poslovanja.

Trudimo se da sve radove izvedemo precizno i kvalitetno, prije svega u rokovima dogovorenim unaprijed. Pored toga, naši stručnjaci će razmotriti sve Vaše želje i odabrati adekvatnu opremu koja odgovara Vašem budžetu. Na nama je da pronađemo najbolje rješenje za Vaše potrebe imajući na umu Vaše zahtjeve, mogućnosti i razvojne planove. Slobodno nas kontaktirajte, odgovoriti ćemo vam na svaki vaš upit te vam pokušati pomoći na najbolji mogući način.

Zadovoljni klijenti

Veliki broj zadovoljnih klijenata najbolja je potvrda kvalitete našeg rada

Slobodno nas kontaktirajte

Odgovoriti ćemo vam na svaki vaš upit te vam pokušati pomoći na najbolji mogući način.