Podno grijanje

Podno grijanje je način estetskog i komfornog grijanja – bez prašine i suhog zraka. Ne zauzima prostor, ne zahtijeva postavljanje radijatora, a toplinu predaje izravno okolini. Zdravstveno je prihvatljivije i ekonomičnije od klasičnog radijatorskog grijanja.

Troškovi u usporedbi s klasičnim centralnim grijanjem su manji što se vrlo brzo osjeti na kućnom budžetu. Podno grijanje zahtijeva puno manje energije za zagrijavanje prostora, jer već sustav podnog grijanja koji radi na temperaturama do maksimalno 30 C° ugodno zagrije prostor, dok je klasičnom grijanju za postizanje iste temperature u identičnim uvjetima, potrebno gotovo dvostruko više energije (klasično centralno grijanje, temperaturu vode u radijatorima zagrijava najmanje od 60 C°).

Samo dobro odrađen posao opravdat će investiciju i dopustiti Vam da uživate u svim pogodnostima takvog sistema grijanja.

FRIGO KVARNER nudi Vam kompletnu uslugu izvođenja radova i puštanja u rad. Želimo napomenuti da radimo samo sa kvalitetnim materijalom i opremom, jer Vaše zadovoljstvo našom uslugom na prvom nam je mjestu.

Ukoliko imate pitanja u svezi podnog grijanja slobodno nam se obratite..
Besplatno ćemo Vam napraviti ponudu za Vaš objekat i ponuditi najidealnije rješenje.

podno grijanje

Slobodno nas kontaktirajte

Odgovoriti ćemo vam na svaki vaš upit te vam pokušati pomoći na najbolji mogući način.